2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Sport

Neymarnak a katari lehet az utolsó világbajnoksága

Neymarnak a jövő évi katari világbajnokság lehet az utolsó, amint azt egy Twitteren megosztott interjúban fejtegette a brazil futballsztár.

  • Neymarnak a katari lehet az utolsó világbajnoksága

Vasárnap jelent meg a DAZN előfizetéses online sportcsatorna oldalán a "Neymar Jr. and the Line of Kings" című film, amelyet a brazil csatár életéről forgattak. Ebben úgy fogalmaz: a vb után "mentálisan nem biztos, hogy képes leszek a labdarúgással foglalkozni". Hozzátette, megtesz mindent azért, hogy teljesüljön gyerekkori álma, és megnyerjék a világbajnokságot.

A Paris Saint-Germain játékosa - aki 2017-ben máig világcsúcsot jelentő 222 millió euróért igazolt a francia fővárosba - nincs megelégedve azzal, ahogyan hazájában bánnak vele. A helyi média a szeptemberi, Chile elleni vb-selejtező után azt írta róla, fizikailag "nincs jó formában", ezért a következő edzésen félmeztelenül sétálgatott, hogy bizonyítsa ennek ellenkezőjét.

A szeptemberi, Peru elleni találkozón Neymar 12. alkalommal talált a kapuba vb-selejtezőn, ezzel megdöntötte Romário rekordját. A válogatottban eddig 69-szer volt eredményes, így nyolc gólra van Pelé csúcsától.

Neymar eddig két világbajnokságon vett részt, 2014-ben a negyeddöntő után gerincsérülés miatt nem játszhatott a németek elleni, 7-1-es vereséggel végződött mérkőzésen. Négy év múlva a nyolc között búcsúzott a brazil válogatottal, akkor erősen kritizálták reakcióit a vele szemben elkövetett szabálytalanságok miatt.

Neymar 2013-ban megnyerte Brazíliával a Konföderációs Kupát, és a 2016-os riói olimpián is aranyérmet szerzett.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!