2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

„Nem tehetek semmit” - ez hangzott el a VAR-szobában Szoboszlaiék jogtalanul elvett gólja után

Már tudni, miről beszélgetett a videóbíró és az asszisztense Luis Diaz 34. percben esett és később tévesen elvett találata után szombaton a Tottenham Hotspur-Liverpool Premier League-mérkőzésen - írja a Mandiner.

  • „Nem tehetek semmit” - ez hangzott el a VAR-szobában Szoboszlaiék jogtalanul elvett gólja után

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool FC kilenc emberrel a végén, 2-1-es vereséget szenvedett a Tottenham Hotspur vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának rangadóján.

A mérkőzés után óriási botrány robbant ki, mert kiderült, hogy a liverpooli Luis Díaz gólját az első félidőben még 0-0-nál meg kellett volna adni.

A Mandiner most arról számolt be, hogy

pár nappal később kiszivárgott a hangfelvétel

arról, hogy a hibás döntés után miről beszélgetett a videóbíró és az asszisztense. Miután visszanézték az esetet, a videóbíró és asszisztense megállapította, hogynem volt les, és mehet tovább a mérkőzés...

A játékvezető azonban félreértette, és azt hitte, lest állapítottak meg, ezért aztán nem adta meg a gólt.

A visszajátszást kezelő asszisztens csak később vette észre, hogy helytelen döntés született, és többször is szólt Darren England videóbírónak, hogy állítsa le a játékot. England viszont csak azt ismételgette: 

„Nem tehetek semmit”.

A hangfelvétel itt hallgatható vissza:

Borítókép: Fotó: Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Paks történelmi diadala

A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!