2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Sport

Minden idők legnagyobb birkózó-vb-jét rendezné Budapest

  • Minden idők legnagyobb birkózó-vb-jét rendezné Budapest

Minden idők legnagyobb birkózó-világbajnokságára kerül sor október 20-a és 28-a között a Papp László Sportarénában. A megmérettetésre eddig 101 ország 910 versenyzője nevezett, de mivel a határidő még nem zárult le, ez a szám biztosan tovább fog még bővülni – mondta a Magyar Birkózó Szövetség elnöke. Németh Szilárd hozzátette, hogy a kormány támogatása révén a szövetség komoly pénzdíjban is részesíti az első hatban végző hazai sportolókat. A világbajnoki címért 8, de még az ötödik helyért is egymillió forintos pénzjutalom jár majd.

A szakmai alelnök szerint bár kissé koros a kötöttfogásúak csapata, tőlük vár érmeket.

„A csapat derekát alkotó emberek már 30-on felül vannak, és ott is elkezdődött egy új csapatépítés, nem a mostani, hanem e következő olimpiára, de természetesen ezek az idős versenyzők, ha le tudják küzdeni az idegességet, ami feléjük áramlik, akkor szép sikereket érhetnek el” – mondta Komáromi Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!