2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Túlélve Bolíviát

Következik:

Híradó 12:00

Sport

Megszerezte első pontját a Mezőkövesd

A Mezőkövesd hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának pénteki nyitányán, ezzel megszerezte első pontját.

  • Megszerezte első pontját a Mezőkövesd

Az előző idényhez képest jelentősen átalakult ZTE - a MOL Fehérvár elleni hazai 3-3 után - másodszor sem kapott ki, de nem is nyert.

Az első félidő első felében küzdelmes, nem igazán látványos játék zajlott a pályán, gyakorlatilag helyzet nélkül. Előbb a ZTE tudta pár percig ellenfele kapuja előtt tartani a labdát az első negyedóra végén, majd a játékrész közepén, az ivószünet előtt a kövesdiek percei következtek: Nagy Dániel gólt is szerzett, melyet azonban a bíró les címén - tévesen - nem adott meg.

A hajrához közeledve az akkor már némi fölényben és ellenfelénél tudatosabban játszó Zalaegerszeg szerzett vezetést, az aktívan futballozó Vass Patrik lőtt pontosan Babati okos, bokából beemelt átadása után.

A második félidőben a cseréknek köszönhetően agilisabbá, agresszívabbá vált a Mezőkövesd, és ez meg is hozta számára az eredményt. Az egyenlítés után a hazai csapat többször is ígéretes támadást vezetett, de a ZTE sem húzódott teljesen vissza, ellenakciói veszélyt jelentettek, így élvezetes volt a játék a hajrában, ezzel együtt nem változott az eredmény.

Bódog vereséggel debütált a Honvéd kispadján

Az MTK Budapest 3-1-re legyőzte a vendég Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának péntek esti rangadóján.

Bódog Tamás így vereséggel debütált a kupagyőztes kispestiek kispadján, míg az újonc MTK veretlen maradt.

A kék-fehérek 2016 márciusa óta öt kispesti siker és egy döntetlen után először győzték le fővárosi riválisukat.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!