2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

Megállapodtak az új kollektív szerződésről a NBA-ben

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vezetői és a játékosokat tömörítő szervezet (NBPA) képviselői szombaton megállapodtak az új kollektív szerződésről.

  • Megállapodtak az új kollektív szerződésről a NBA-ben

A feltételeket az NBPA tagságnak, valamint a klubtulajdonosoknak még jóvá kell hagyniuk, de ez minden bizonnyal csupán formalitás lesz.

A megállapodás idén nyártól 2030-ig szól, de 2029-ben bármelyik fél kiléphet belőle. További részleteket nem hoztak nyilvánosságra.

A jelenlegi kollektív szerződésből péntekig léphettek volna ki a felek, akik legutóbb 2016-ban tárgyaltak a feltételekről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!