2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Sport

Marco Rossi szerint a fejlődés a legfontosabb a következő meccseken + videó

Pénteken este Törökország ellen lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Arénában. A találkozó már a nyári Európa-bajnokságra való felkészülést szolgálja. Éppen ezért Marco Rossi szövetségi kapitány több újdonsággal is készül.

  • Marco Rossi szerint a fejlődés a legfontosabb a következő meccseken + videó

A fejlődés a legfontosabb a következő félkészülési mérkőzéseken. Ezt mondta Marco Rossi a Törökország elleni felkészülési meccs előtti sajtótájékoztatón. Ha nem kapna ki pénteken a magyar csapat, akkor 13 meccs óta veretlen lenne. Ennél hosszabbra sorozatra csak az Aranycsapat volt képes.

Marco Rossi elmondta, hogy biztosan ki fogja próbálni a fiatal Dárdai Mártont, Willi Orbán viszont kisebb izomsérülés miatt biztosan nem játszik most. Ott lesz viszont a keretben hosszú sérülését követően Gulácsi Péter, aki komoly versenyben van a kezdőért, az elmúlt időszakban őt helyettesítő Dibusz Dénessel.

A Puskás Arénában telt ház várja majd a magyar válogatottat. A találkozót pénteken 20 óra 45 perctől játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!