2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:35

Sport

Május közepén kezdődik az országos tizenegyesrúgó bajnokság

Május 12-én a Margitszigeti Atlétikai Centrumban veszi kezdetét, majd több mint 120 helyszínen folytatódik az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság.

  • Május közepén kezdődik az országos tizenegyesrúgó bajnokság

A szervezők csütörtöki sajtóközleménye szerint 14 órától színes programokkal, a többi között gálameccsekkel, sztárselejtezővel, freestyle bemutatóval és különböző sportolási lehetőségekkel várják a részvevőket.

A sorozat fővédnöke, a korábbi 108-szoros válogatott kapus, Király Gábor mellett számos egykori sportolóval találkozhatnak a kilátogatók. Ott lesz például Hegedűs Csaba olimpiai bajnok birkózó, Deák Bárdos Mihály világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok birkózó, Boczkó Gábor olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó is.

Idén már az országhatáron túlról is várják a résztvevőket, a mostani kiírásban Dunaszerdahely, Székelyvarság, Székelyudvarhely és Sepsiszentgyörgy is otthont ad egy-egy fordulónak. A megyei döntőket és a finálét az ősz első felében rendezik. A legjobbak a Bozsik Arénában küzdhetnek meg a fődíjért, amely legalább egymillió forint, de minél többen neveznek, annál nagyobb lesz a megnyerhető összeg.

A tavalyi kiíráshoz képest fontos változás, hogy minden nevezőnek a lakhelyéhez képest 50 kilométeren belül lesz lehetősége a selejtezőn részt venni. Továbbá minden jelentkező legalább két büntetőt rúghat, azaz az első fordulóban hibázóknak lehetőségük van pótselejtezőn továbbjutni. Mostantól a nők és a gyerekek is megmérethetik magukat külön kategóriában.

Az országos tizenegyesrúgó bajnokságot tavaly első alkalommal közel negyven helyszínen rendezték meg, kétezer induló közül végül Heredea Máté diadalmaskodott, a döntőt a Budapest Honvéd-Kisvárda élvonalbeli mérkőzés szünetében rendezték.

A sorozatra az esemény honlapján lehet regisztrálni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!