2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Sport

Lélegzetelállító Verstappen-győzelemről ír a nemzetközi sajtó

A nemzetközi sajtó Max Verstappennek, a Red Bull Forma-1-es világbajnoki címvédő holland versenyzőjének futamgyőzelmet érő bravúros teljesítményéről ír a vasárnapi Magyar Nagydíj másnapján.

  • Lélegzetelállító Verstappen-győzelemről ír a nemzetközi sajtó

Verstappen a tizedik helyről rajtolva nyert, magabiztos győzelmét az sem fenyegette, hogy a verseny felénél egy kanyarban megpördült. A holland karrierje 28. futamgyőzelmét aratta - Mogyoródon az elsőt -, és a vb-pontversenyben 80 pontra növelte az előnyét. Második helyen a hétszeres vb-győztes brit Lewis Hamilton (Mercedes) végzett, aki a hajrában előzte meg pole pozícióból rajtoló csapat- és honfitársát, George Russellt.

Nagy-Britannia:

--------------

Daily Mirror:

"Max Verstappen túlélte a megpördülést, és megnyerte a Magyar Nagydíjat, miközben kivédte Lewis Hamilton támadását."

Daily Mail:

"Max Verstappen messze hátulról, a tizedik rajtrácsról indulva aratott lélegzetelállító győzelmet a Magyar Nagydíjon. Lewis Hamilton briliáns utolsó sprintben előzte meg csapattársát, George Russellt, és másodikként ért célba."

Franciaország:

-------------

L'Équipe:

"A holland pilóta, Max Verstappen ismét kihasználta a Ferrari stratégiai hibáit a vasárnapi Magyar Nagydíjon, és nyert."

Olaszország:

-----------

La Gazzetta dello Sport:

"Max, aki tizedikként kezdett, bravúrt hajtott végre azzal, hogy mindenkit megelőzött, és megszerezte nyolcadik futamgyőzelmét a szezonban."

Spanyolország:

-------------

Mundo Deportivo:

"Úgy tartják: azok a nagy bajnokok, akik nem hibáznak a kulcsfontosságú pillanatokban. Max Verstappen és a Red Bull jó példa erre. A holland ezen a vasárnapon koncertet adott, miközben egyetlen Ferrari sem állt a dobogóra. Egy sem! Furcsa, de igaz."

Sport:

"Max Verstappen számára semmi a logika. Miként a Ferrarinak is. Magyarországon ezen a hétvégén minden a Scuderia kettős győzelmére, valamint a Red Bull éllovasának sok problémájára utalt. Az igazság pillanatában azonban a holland mindenkinél jobban olvasta a hungaroringi futamot, és a nyolcadik futamgyőzelmét aratta a szezonban, ami újabb világbajnoki címet érhet."

Ausztria:

--------

Kurier:

"Szembetűnő idén a Ferrari rendkívül szociális viselkedése, az olaszok adakozó hangulatban vannak. Hibáik különösen a Red Bullnak és Max Verstappennek adnak esélyt a győzelemre."

Svájc:

-----

Blick:

"Verstappen egy mega felzárkózási verseny után nyert Budapesten."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!