2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Sport

Jó hír a téli sport szerelmeseinek

Az országban elsőként a Veszprém megyei Eplényben beindultak a sífelvonók.

Az összesen hét és fél kilométer hosszú pályán 17-féle útvonalon lehet sportolni. Reggelre itt is csak néhány centiméter friss hó hullott, de 44 hóágyú folyamatosan dolgozik a pályák mellett. Mostantól egészen márciusig mindennap nyitva tartanak, néhány héten belül teljes üzemmódban várják a téli sportok szerelmeseit.

„Jelenleg az egyes pályánk alsó szakasza üzemel. A felső szakaszt most ágyúzzuk körülbelül 10 ágyúval. Szeretnénk mihamarabb megnyitni még több pályát és felvonót. Üzemel a tanulópálya, a síiskola és a kölcsönző, s a vendéglátó egységeinket is kinyitottuk” – közölte Ebele Bálint, a Nordica Síaréna marketingvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!