2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Sport

Huszti a szerződésének felbontását akarja kiprovokálni?

Német sajtóhírek szerint Huszti Szabolcs szeretné kiprovokálni, hogy felbontsák a szerződését a Hannover labdarúgócsapatánál.

A korábbi magyar válogatott játékos a szezon utolsó mérkőzése után szabadságra ment – erről azonban senkit nem értesített a klubnál. A Hannover elnöke, Martin Kind szerint ezért a játékosnak súlyos büntetéssel kell szembenéznie. A klubvezető egy német lapnak úgy nyilatkozott továbbá, hogy a pályafutása vége felé közelítő Huszti nagy összegeket szeretne keresni, erre pedig ázsiai országokban van lehetősége. Husztit azonban jelenleg még szerződés köti a Hannoverhez.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!