2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Sport

Hol van már 1992? Most a Ferencváros nyert 4–1-re Pozsonyban!

A hazai vereség után 4–1-re nyert Pozsonyban a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján, a magyar bajnok következő ellenfele az azeri Qarabag lesz.

  • Hol van már 1992? Most a Ferencváros nyert 4–1-re Pozsonyban!

A zöld-fehérek az elefántcsontparti Franck Boli találatával a 20. percben vezetést szereztek, majd a norvég Kristoffer Zachariassen fejesével már összesítésben is előnyben voltak. A második félidőben az argentin születésű szlovák válogatott Vernon De Marco ugyan szépített, de az utolsó szó a Ferencvárosé volt, ugyanis a párharcot eldöntő gólt a mali támadó, Adama Traore lőtte estében a 89. percben, a kegyelemdöfést pedig a tunéziai Aissa Laidouni adta meg a ráadásban.

A magyar bajnok a továbbjutásával már mindenképpen csoportkörös lesz valamelyik európai kupasorozatban, legrosszabb esetben a Konferencia-ligában, míg a BL-selejtező harmadik körében az azeri Qarabag vár rá.

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ

2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

SLOVAN BRATISLAVA (szlovák)–FERENCVÁROS 1–4 (0–2)

Pozsony, Téglamezei Stadion, 21 500 néző. V: Di Bello (olasz)

SLOVAN: Chovan – Medvedev (A. Green, 11.), Kasia, Abena, De Marco, Pauschek (Weiss, 87., Holman, 90+3.) – Barszegjan, Kankava, Kucka, Csakvetadze – Saponjics (Csavrics, 87.). Vezetőedző: id. Vladimír Weiss

FERENCVÁROS: Dibusz – Botka, S. Mmaee, Knoester, Civic – Esiti, Laidouni – A. Traoré, Zachariassen, Nguen (Thelander, 90+3.) – Boli (Vécsei, 63.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov

A kispadon: Bogdán (k.), Kovács M. (k.), Mercier, Bassey, Kovacevic, Pászka, Auzqui, Loncar, Lisztes

Gólszerző: De Marco (70.), ill. F. Boli (20.), Zachariassen (31.), A. Traoré (89.), Laidouni (90+4.)

Továbbjutott: a Ferencváros, 5–3-as összesítéssel

Nemzeti Sport, MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!