2021. február 25.,
csütörtök, Géza napja

Hazai pályán is legyőzné a Szeged a Veszprémet

Hír TV

2019. március 14., csütörtök 17:33, frissítve: csütörtök 17:55

Győzelemre készül a MOL–Pick Szeged a Veszprém elleni vasárnapi rangadón. A listavezető szegedi csapat egész héten az ősi rivális ellen készült, főleg a védekezést gyakorolta az edzéseken. A játékosok hazai közönség előtt is bizonyítani akarják, hogy jelenleg ők a legesélyesebbek a bajnoki címre.

Ősszel öt góllal tudott győzni a Szeged a Veszprém Arénában. A csapat hasonlóan jó eredményt vár a szegedi összecsapás során is.

„Ugyanúgy készülünk igazából mint az eddigi mérkőzéseinkre, mint a BL-mérkőzésekre. Videóval és természetesen átbeszéljük azokat a dolgokat, amiket a meccsen szeretne látni a mester. A védekezésre fókuszálunk leginkább, úgyhogy ez lesz a legfontosabb a vasárnap folyamán” – mondta Bánhidi Bence, a szegediek játékosa.

A MOL–Pick Szeged ugyan 9 ponttal elhúzott a Veszprémtől, de három meccsel többet is játszott, ezért fontos, hogy Szegeden is megszerezze a két pontot.

„Nagyon nehéz meccset várok. Ugye ezek a meccsek azok, amiket mindenki vár a szezon elejétől. Most jönnek a tétmeccsek és biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó meccset fog látni a közönség” – mondta Marko Krivokapic, a Szeged másodedzője.

Az összecsapás vasárnap 13.45-kor kezdődik az Újszegedi Sportcsarnokban.