2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Sport

Hatvan randalírozó drukkert vettek őrizetbe Tiranában

Az albán rendőrök hatvan randalírozó drukkert vettek őrizetbe Tiranában, ahol este a labdarúgó Konferencia-liga döntőjében az AS Roma és a Feyenoord küzd meg egymással.

Fotó: illusztráció (Shutterstock) 

Az albán rendőrség közölte: az olasz és a holland szurkolókkal való összetűzésekben tíz rendőr megsérült, valamint egy rendőrautó is megrongálódott. A rendőröket üvegpalackokkal, botokkal, kövekkel és egyéb tárgyakkal dobálták meg. A rendőrségre vitt 60 emberből 48 olasz, 12 holland.

A kupadöntő Albánia történetének egyik legrangosabb sporteseménye, ezért a szerdát munkaszüneti nappá nyilvánították, a főváros nagyobb útjait pedig lezárták.

A döntőnek otthont adó stadionban 21 690 néző lehet jelen személyesen, a mérkőzés - amelyen a romániai Kovács István lesz a játékvezető - 21 órakor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Ausztráliában

Már a téli viharok tombolnak Ausztráliában, Sydneyben is evakuálni kellett a lakosságot, kezelhetetlen mértékű áradásokra készülnek a hatóságok. Kínában pedig már hetek óta küzdenek az árvizekkel, a földomlások állandó életveszélyt jelentenek.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!