2021. 09. 16. Csütörtök Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Sport

Fertőzöttet találtak az olimpiai faluban

Nagy az aggodalom, hiszen alig egy héttel a nyitóünnepség előtt megvan az első pozitív koronavírusteszt az olimpiai faluban. Ezt a tokiói ötkarikás játékok rendezői megerősítették. A fertőzött személyéről, nemzetiségéről esetleg arról, hogy be van-e oltva vagy sem, nem közöltek információt. Csupán annyit jelentettek be, hogy biztosan nem japán emberről van szó, és nem is sportoló. Csak annyit lehet tudni, hogy az ötkarikás játékokhoz kapcsolódó személy. A szervezők azt is kiemelték, hogy minden szükséges biztonsági lépést megtettek a fertőzés továbbterjedésének megakadályozására, így az olimpiai falu lakói biztonságban érezhetik magukat. A nyári olimpiai játékok jövő pénteken kezdődnek és augusztus 8-án zárulnak a japán fővárosban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Törölték az idei vívó Európa-bajnokságot

Döntés született arról is, hogy a 2022-es felnőtt Eb-t a törökországi Antalyában rendezik. 2021. szeptember 15.

Négy új örökös bajnok a kajak-kenu szövetség dicsőségfalán

A címet az érdemli ki, aki legalább öt világbajnoki címet szerez és/vagy olimpiai/paralimpiai aranyérmes lesz. 2021. szeptember 13.

Sérülések miatt megtizedelt Barcelona fogadja a Bayernt

A két együttes eddig 11 alkalommal találkozott európai kupamérkőzésen, két döntetlent mellett a Bayern hétszer, a Barcelona kétszer nyert. 2021. szeptember 13.

Legfrisebb híreink

Mozaik: Modern és hatékony fogyás-program

A Mozaikban elmentünk egy fotókiállításra, az esti Bayer Leverkusen - Ferencváros Európa-liga mérkőzés kapcsán a helyszínről kapcsoltuk kollégánkat és eljött hozzánk a Játékszín igazgatója, Bank Tamás.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!