2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sport

Február 21-től kaphatók a jegyek a bolgár-magyarra

Február 21-én 10 órakor kezdik árusítani a belépőket a március 26-án sorra kerülő Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőre.

  • Február 21-től kaphatók a jegyek a bolgár-magyarra

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának pénteki tájékoztatása szerint a szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve az InterTicket Kft. viszonteladói hálózat irodáiban ezúttal is névre szóló vouchereket vásárolhatnak - darabja egységesen 2000 forintba került -, és ezek személyazonosság ellenőrzése után a helyszínen válthatók jegyekre. Egy tranzakció alkalmával hat voucher vásárolható.

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban magyar idő szerint 20.45-kor kezdődő mérkőzésre 2500 magyar drukker válthat belépőt.

Marco Rossi szövetségi kapitány a tervek szerint március 16-án hirdeti ki keretét.

A magyar válogatott - amely négy éve pótselejtezőn harcolta ki az Eb-részvételt - győzelme esetén hazai pályán, a Puskás Arénában fogadja a Románia-Izland párharc továbbjutóját. Annak az összecsapásnak a győztese kijut a nyári kontinensviadalra, melynek egyik helyszíne Budapest lesz.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!