2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Túlélve Bolíviát 03:00

Sport

Ezüstérmes a Kecskemét a labdarúgó NB I-ben

A Kecskemét 1-0-ra legyőzte a vendég Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, ezzel bebiztosította második helyét a tabellán és a következő szezonban a Konferencia-liga selejtezőjében indulhat.

  • Ezüstérmes a Kecskemét a labdarúgó NB I-ben

Az újoncként ezüstérmes KTE 15 győzelemmel, 12 döntetlennel és 6 vereséggel, 57 ponttal zárta a bajnoki idényt.

A Kisvárda idegenben sorozatban harmadik vereségét szenvedte el.

OTP Bank Liga, 33. forduló:

Kecskeméti TE-Kisvárda Master Good 1-0 (0-0)

--------------------------------------------

Kecskemét, 4457 néző, v: Pintér Cs.

gólszerző: Katona B. (67.)

sárga lap: Szalai G. (56.), Tóth B. (91.), illetve Melnyik (10.), Lucas (20.)

Kecskemét:

----------

Varga B. - Szabó, Szalai G., Belényesi (Hadaró, 89.) - Nagy K., Horváth (Katona B., 65.), Nikitscher, Szuhodovszki (Meszhi, 86.), Zeke - Banó-Szabó, Tóth B.

Kisvárda:

---------

Petkovic - Jovicic, Kovacic, Széles - Navratil (Vida, 83.), Melnyik, Lucas, Alic - Makowski (Ilievski, 78.) - Mesanovic, Spasic (Camaj, 68.)

Néhány helyzettől eltekintve nem sok említésre méltó dolog történt az első félidőben, inkább a küzdelem, semmint a szép játék, vagy a váratlan megoldások domináltak.

Fordulás után sem változott sokat a játék képe, Szabó István hazai vezetőedző viszont jókor és jól cserélt, a 65. percben pályára küldött Katona Bálint ugyanis két perccel beállása után gólt szerzett, ami végül győzelmet és második helyet ért a Kecskemétnek. A Kisvárda hiába próbálkozott az egyenlítéssel az utolsó másodpercig, nem járt sikerrel, és vereséggel fejezte be a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!