2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Emberelőnyben mentett pontot a Debrecen az Újpest ellen

A Debrecen több mint nyolcvan percen át emberelőnyben futballozva, de kétgólos hátrányt ledolgozva játszott 2-2-es döntetlent a vendég Újpesttel a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának vasárnapi játéknapján.

  • Emberelőnyben mentett pontot a Debrecen az Újpest ellen

 

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Debreceni VSC-Újpest FC 2-2 (0-1)

---------------------------------

Debrecen, 7266 néző, v.: Bogár

gólszerzők: Tischler (77., 87.), illetve Croizet (6., 50.)

sárga lap: Bévárdi (5.), Sós (55.), Kusnyír (80.), illetve Kasztrati (67.), Jevtoszki (81.)

kiállítva: Diaby (14.)

Debrecen:

--------

Kosicky - Kusnyír, Charleston, Nikolic, Ferenczi - Bévárdi (Sós, a szünetben) - Varga J. (Baráth P., 62.), Dzsudzsák, Ugrai (Soltész, 74.), Szécsi - Bárány (Tischler, 32.)

Újpest:

------

Pajovic - Kasztrati, Kutrumpisz, Diaby - Pauljevic, Csongvai, Bjelos (Jevtoszki, 81.), Mitrovic, Onovo - Antonov - Croizet (Szakály P., 87.)

Eseménydúsan indult az összecsapás, ugyanis a vendégek a hatodik percben megszerezték a vezetést, de a 14. percben már emberhátrányba kerültek, mivel a játékvezető a videobírós visszajátszás megtekintése után kiállította Diabyt.

Ahogyan az első fordulóban a Budapest Honvéd otthonában, a Debrecen létszámfölényben átvette a játék irányítását, de a szünetig nem tudott betalálni.

A fordulást követően meglepetésre növelte előnyét az Újpest, a támadásokért egyszemélyben felelős, az első gólt is szerző Croizet csinálta meg saját magának a helyzetet, majd a befejezésnél szerencséje is volt, a labda ugyanis a lövése után megpattant.

A Debrecen nagy erővel rohamozott, de csak a 76. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően tudta feltörni a lila-fehérek védelmét, nyíltá téve ezzel a hajrát. A szépítő gólt szerző Tischler duplázásának köszönhetően három perccel a rendes játékidő vége előtt egyenlített a Debrecen, amely az utolsó pillanatig küzdött a győzelemért, de végül be kellett érnie egy ponttal.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!