2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Párizs szeme - Brassai Gilbert

Következik:

Napindító 04:00

Sport

Elhunyt Németh Csaba, a veszprémi kézilabdaklub alapító-vezetőedzője

Nyolcvanegy éves korában elhunyt Németh Csaba, a veszprémi férfi kézilabdaklub egykori alapító-vezetőedzője.

  • Elhunyt Németh Csaba, a veszprémi kézilabdaklub alapító-vezetőedzője

A klub közösségi oldalának keddi gyászjelentése felidézte, hogy Németh a Veszprémi Építők SE első vezetőedzőjeként az első bajnoki aranyérmet nyerte a csapattal, amely az ő irányításával jutott fel a megyei bajnokságból az NB II-be az egyesület alapításának első évében. Később Kiss Szilárd segítőjeként másodedzőként dolgozott az egyesületnél.

Elévülhetetlen érdemeket szerzett a város sportéletében, hiszen 25 évig a megyei diáksportszövetség elnöke volt, sőt a kézilabda után a veszprémi kosárlabdacsapatot is edzette.

Temetése jövő pénteken 11 órakor lesz a Vámosi úti temetőben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!