2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Sport

Conte távozik a Tottenhamtől

Az angol labdarúgó Premier League negyedik helyén álló Tottenham Hotspur közös megegyezéssel felbontotta vezetőedzője, Antonio Conte szerződését.

  • Conte távozik a Tottenhamtől

A londoni klub vasárnap késő este jelentette be az olasz szakember távozását, egyúttal közölte, hogy a szezon végéig Conte eddigi segítője, a szintén olasz Cristian Stellini irányítja az együttest. Az ő másodedzője a gárda korábbi középpályása, Ryan Mason lesz.

A brit Daily Mail című lap szerint Daniel Levy klubelnök a Bayern München múlt pénteken menesztett vezetőedzőjét, Julian Nagelsmannt szemelte ki a pozícióra, és várhatóan már a napokban leülnek tárgyalni kinevezéséről. A szigetországi sajtóban ugyanakkor szintén lehetséges Conte-utódnak tartják Mauricio Pochettinót, a csapat korábbi vezetőedzőjét.

Antonio Conte 2021 novemberétől vezette a Spurst, mellyel az előző szezont a bajnokság negyedik helyén zárta, így a Bajnokok Ligájában szerepelhetett. A mostani idényben hullámzóan játszott a csapata, a Premier League-ben ugyan negyedik helyen áll, de csak két pont az előnye a Newcastle Uniteddel szemben, viszont két meccsel többet játszott közvetlen riválisánál. A BL-ben továbbjutott a csoportjából, a nyolcaddöntőben viszont gyenge teljesítménnyel kiesett az AC Milannal szemben, míg az FA Kupában a másodosztályú Sheffield United búcsúztatta.

Az olasz szakember távozása egyáltalán nem meglepő, Conte ugyanis időről időre élesen kritizálta a klub irányítását, illetve a játékosok hozzáállását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a jobb csapat győzött, de mindenki büszke lehet a magyar női kézilabda-válogatott játékosaira a címvédő és világbajnok, házigazda franciáktól elszenvedett 31-28-as vereség után, a párizsi olimpia nyitófordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!