2024. 06. 28. Péntek Levente, Irén napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Bátor, aki előre tippel az esti magyar-skót meccsre + videó

A Magyar Nemzet munkatársai összefutottak Stuttgartban Bogdán Ádámmal, aki szakértőként dolgozik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság alatt, és arra kérték, tippelje meg a vasárnap esti Skócia–Magyarország meccs végeredményét.

  • Bátor, aki előre tippel az esti magyar-skót meccsre + videó

A továbbjutás a tét mindkét válogatott számára, de ehhez a skót és a magyar csapatnak is győznie kell az Európa-bajnokság A -csoportjának utolsó fordulójában. Skóciának így négy pontja lenne, és biztosan a nyolcaddöntőbe kerülne, a jelenleg még pont nélkül álló Marco Rossi vezette magyar együttes pedig három ponttal jó eséllyel továbbjuthatna, bár még izgulnia kellene a többi csoport számára kedvező alakulása miatt.

A korábbi 21-szeres válogatott kapus, aki az előző, 2021-ben megrendezett Eb-n még kerettag volt a válogatottban, elmondta, hogy ha a szívére hallgat 2-0-s magyar győzelemben bízik, de tart tőle, hogy döntetlen lesz a vége, ami senkinek sem lesz jó.

– A skót hasonló csapat, mint a mienk, még a szurkolótábor minősége és hozzáállása is hasonló, a két ország történelmében is lehet párhuzamokat találni – ecsetelte Bogdán. – Kicsit sajnálom, hogy az iksz nem elég egyik csapatnak sem.

A Liverpool és a skót Hibernian korábbi válogatott kapusa, Bogdán Ádám sietett a segítségünkre a meccs helyszínén, Stuttgartban, hogy mi sülhet ki ebből vasárnap este. Nézze meg a vele készült videóinterjút:

Európa-bajnokság, A-csoport, 3. forduló:

Vasárnap: Skócia–Magyarország 21.00, Svájc–Németország 21.00

A csoport állása: 1. Németország 6 pont, 2. Svájc 4, 3. Skócia 1, 4. Magyarország 0.

 

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: MTI / Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint lecseréli Joe Bident a Demokrata Párt a novemberi választás előtt?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

EURO-2024 - Hazaindult a magyar válogatott

EURO-2024 - Hazaindult a magyar válogatott

A csoportkörben kiesett magyar labdarúgó-válogatott számára hivatalosan is véget ért a németországi Európa-bajnokság, ugyanis a csapat csütörtökön kora délután elhagyta a dél-bajorországi bázisát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!