2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Sport

A Schalkéhoz igazolt a japán válogatott kapitánya

A Sampdoriától a német élvonalba frissen feljutott Schalke 04-hez igazolt Josida Maja, a japán labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

  • A Schalkéhoz igazolt a japán válogatott kapitánya

A 33 éves játékos egy évre kötelezte el magát a gelsenkircheniekhez.

"Jó új dolgokat, új futballt megismerni. Kíváncsi ember vagyok, és biztos vagyok abban, hogy sok új dolgot fogok tanulni, megismerek egy másik kultúrát"- nyilatkozott a hátvéd, aki két és fél után távozik a Serie A-ból.

Olaszországi légióskodása előtt Josida hét és fél évig a Southampton futballistája volt, hazájában pedig 119 mérkőzéssel a negyedik legtöbb válogatottságot mondhatja a magáénak.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!