2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

A Ferencváros 42 esztendő után nyert bajnokit a Kaposvár otthonában

A címvédő Ferencváros 3-2-re nyert a sereghajtó Kaposvár otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

  • A Ferencváros 42 esztendő után nyert bajnokit a Kaposvár otthonában

 

A fővárosiak - akik 1977 után először és mindössze másodszor nyertek a somogyi megyeszékhelyen - ezzel ismét az élen állnak, s immár 11 meccse veretlenek a bajnokságban. Az újonc hazaiak ezzel szemben sorozatban hetedszer kaptak ki, és csupán hat pontot szerezve utolsók.

OTP Bank Liga, 14. forduló:

Kaposvári Rákóczi FC-Ferencvárosi TC 2-3 (1-2)

----------------------------------------------

Rákóczi Stadion, 4115 néző, v.: Bogár

gólszerzők: Ádám (11.), Csiki (64.), illetve Isael (13., 31.), Boli (75.)

sárga lap: Nagy K. (74.), Vachtler (84.), illetve Heister (24.), Zubkov (67.)

Kaposvári Rákóczi FC:

---------------------

Slakta - Vachtler, Fodor, Nagy T., Hadaró - Jakimiv (Nagy K., 61.), Nagy J., Csiki, Nagy R. (Balázs, 79.) - Beliczky (Zsiga, 81.), Ádám

Ferencváros:

----------

Gróf - Lovrencsics, Blazic, Botka (Frimpong, 75.), Heister - Haratin, Ihnatenko - Zubkov, Isael, Nguen (Sigér, 80.) - Boli (Szihnyevics, 89.)

Bátran kezdett a hazai csapat, amely gyorsan meg is szerezte a vezetést, de sokáig nem örülhetett, mert a bajnok szinte azonnal egyenlített. A gyors gólváltás után már az FTC irányított, és egy szabadrúgást követően - a duplázó Isael beadásnak szánt lövése elment a teljes kaposvári védelem mellett - meg is szerezte a vezetést. Bár az első félidő hajrájában a házigazdák ismét aktívabban támadtak, a szünetig nem változott az állás.

A fordulás után is lendületben maradt a Kaposvár, s egy szép átlövéssel sikerült egyenlítenie. A vendégek előtt is adódtak lehetőségek, de a befejezésbe rendre hiba csúszott, mígnem Boli a hajrához közeledve már kihasznált egy helyzetet. Az utolsó negyedóra a Ferencvárosé volt, amely lőtt még egy kapufát is, de újabb gól már nem esett.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!