2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Sport

A Barcelona négy góllal nyert a Real Madrid otthonában!

A Barcelona 4–0-ra nyert a Real Madrid otthonában a spanyol La Liga 29. fordulójának szuperrangadóján.

  • A Barcelona négy góllal nyert a Real Madrid otthonában!

Az egyre jobb és összeszedettebb Barcelonát fogadta a jó formában lévő, de a vezérét és legjobbját, Karim Benzemát nélkülöző Real Madrid, természetesen technikai telt ház előtt, és világszerte százmilliók követték figyelemmel a nagy rangadót.

Carlo Ancelotti és legénysége arra készült, hogy sorozatban hatodszor nyerjen a Barca ellen, az olasz mester pedig elővette a totális futballt az első félidőben: Luka Modric hol szűrőt, hol egy szem középcsatárt játszott, néha felhúzódott mellé Toni Kroos, a középső védő David Alaba pedig a letámadáskor feltűnt olykor a bal szélen, de az ellenfél térfelén; hol Nacho, hol Federico Valverde tűnt fel az ellenfél 16-osa előtt karmesterként.

Valverde kihagyott egy helyzetet éppen a 16-osról, a másik oldalon Pierre-Emerick Aubameyang az ötös elől nem tudott túljárni Thibaut Courtois eszén, picit távolabbról Ousmane Dembélé sem, Ferran Torres lövésénél pedig zseniális becsúszással mentett Casemiro.

Veszélyesebb volt tehát a Barcelona, és a 29. percben gólt is szerzett: Dembélé és Pierre-Emerick Aubameyang verte meg a hazai védőket, Courtois tehetetlen volt. Amikor Vinícius Júnior ziccerben gyakorlatilag kibuktatta saját magát, kiderült: ez nem a Real Madrid napja. A brazil támadó percekig reklamált, Dembélé közben kiosztotta a második gólpasszát, szögletét Ronald Araújo fejelte a kapuba, mert Alaba és Éder Militao ezúttal sem állt a helyzet magaslatán.

Beállt a szünetben Mariano Díaz és Eduardo Camavinga, de ettől a Real még rosszabb lett: Pierre-Emerick Aubameyang sarokkal adott gólpasszt Ferran Torresnek, majd nagyon szemtelen gólt szerzett, Ferran Torres asszisztjából.

A gaboni támadó az utóbbi öt mérkőzésén a Real ellen hét gólt szerzett, két gólpassz mellett!

Nagyon hamar eldőlt a mérkőzés, a második félidőben a Realnak egy helyzete volt, Lucas Vázquez azt is kihagyta: a Barcelona világraszóló győzelemmel nyomatékosította az újjászületését.

Legutóbb kikapott a Real ellen, azóta a katalánok csak egy mérkőzést veszítettek el, az Athletic Bilbao ellenit, kilencszer nyertek, miközben hat találkozón is négy gólt szereztek! 0–4

Nemzeti Sport

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!