2020. november 29.,
vasárnap, Taksony napja

A 2019-20-as szezonban is David Davis irányítja a Veszprémet

Hír TV

2019. február 28., csütörtök 17:26, frissítve: csütörtök 18:11

Eldőlt, jövőre is David Davis lesz a Telekom Veszprém kézilabdacsapat vezetőedzője. A vezetőség rendkívül elégedett az utóbbi időszak eredményeivel és úgy látják, hogy a Veszprém által mutatott játék is egyre jobb, így a 2019-20-as szezonban is a spanyol szakember irányítja majd az együttest.

Hivatalossá vált, hogy a David Davis szerződésében szereplő plusz egy évre vonatkozó opció lehívásra kerül a Telekom Veszprém által, így a 2019-20-as szezonban is a spanyol szakember irányítja majd az együttest. David Davis 2018 októberében vette át a csapat vezetőedzői székét, azóta pedig szárnyal a Veszprém.

„Azt gondolom, hogy 16 zsinórban lehozott győzelem, azok után a nem túlságosan sikeres sorozat után, amit bemutattunk korábban, az ékes példája annak, hogy jó úton vagyunk. Az edző jó munkát végez, és ezen az úton kell tovább haladnunk” – nyilatkozta Csík Zoltán, a Telekom Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.

David Davis nagyon örül a hosszabbításnak.

„Úgy érzem, hogy nem is lehetnék boldogabb. Minden remekül alakul amióta itt vagyok Veszprémben, ez számomra nagyon fontos volt, hogy jó munkát végezzek a csapattal és elégedettek legyenek velem. Szerintem jó irányba haladunk, a célom természetesen az, hogy ezt folytassuk. Szeretném megköszönni a játékosoknak, a vezetőségnek és a szurkolóknak is, hogy segítik a munkámat” – közölte a vezetőedző.

A Veszprém közben utolsó csoportmérkőzésére készül a Bajnokok Ligájában, amelyet szombaton 17:30-kor a Kielce otthonában játszik.