2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Külföld

Verekedés a Wembley-ben – ezt látta a HírTV tudósítója a helyszínen

Gumibottal verték a londoni rendőrök a magyar szurkolókat a Wembley stadionban. A rendőrség közlése szerint állítólag rasszista kijelentések hangoztak el az egyik biztonsági őrre. A rendőrök benyomultak a magyar szektorba és összecsaptak a szurkolókkal. A magyar tábor egy része korábban kifütyülte az angol válogatottat, mert a meccs előtt a rasszizmus elleni tiltakozásul letérdeltek a játékosok. A brit lapok az eset kapcsán ismét rasszizmussal vádolták meg a magyar szurkolókat. Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy nem is a magyar szurkolókat bántalmazták a brit rendőrök, hanem a lengyeleket. Londonból Perjési Tamás tudósított.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

EP: A lengyel alkotmánybíróság illegitim, alkalmatlan az alkotmány értelmezésére

A képviselők arra szólították fel az Európai Bizottságot, hogy indítsa el a jogállamiság feltételrendszerről szóló rendeletben szereplő eljárást. 2021. október 21.

Az EP fenyeget, Rutte ismét támad, Merkel viszont kompromisszumot sürget

Nemrég kezdődött el az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, amelynek legfontosabb témái a nyugat-európai energiaárak elszabadulása, a jogállmaiság és a migráció. Brüsszelben, a csúcstalálkozó helyszínén, az Európai Tanács épületében van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin. 2021. október 21.

Megköszönték a magyar kormánynak, hogy védte az Európai Unió határát

Szijjártó Péter kiemelte, a menekültválságot a németek újra közvetlenül saját bőrükön érzik, miután egyre többen érkeznek az országba Belorusszia felől. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Csörte: Hatalmas vita az uniós csúcson

A nap vitája! Itt bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. A stúdióban Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. És itt volt velünk Tóth Norbert nemzetközi jogász A vitát két elemző újságíró, Kovács András és Kósa András értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!