2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

V4NA: Nem vette komolyan a koronavírus-járványt az Európai Járványügyi Központ

Másfél hónapig nem kezelte kellő komolysággal a koronavírus-járvány potenciális veszélyeit az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ - erről ír a V4NA nemzetközi hírügynökség. Az európai államokban januárban már megjelentek az első koronavírusos esetek, de a központ jelentésében még nagyon alacsonynak minősítették a kockázatot. A vírusfertőzés kockázatát az első európai haláleset napján is mérsékeltnek nevezték az Unió lakosai számára. Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs tájékoztatóján megerősítette, hogy az Európai Járványügyi központ sokáig nem ítélte meg veszélyesnek a járványt. Hozzátette: ezért Magyarország a WHO figyelmeztetésére alapozott.

  • V4NA: Nem vette komolyan a koronavírus-járványt az Európai Járványügyi Központ

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!