2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:40

Külföld

Újabb külföldi bírálat a magyar jogrend változásainak

Újabb nemzetközi jogvédő szervezet bírálja a magyar jogrend változásait. Kumin Ferenc vitára alkalmatlannak nevezte a Human Rights Watch beszámolóját, ami szerinte nem tárgyilagos.

A Human Rights Watch jelentésében többek közt azt írja: a kormányváltás óta Magyarországon gyengült a hatalom ellenőrizhetősége és korlátozzák a médiát. A szervezet azt tanácsolja Brüsszelnek, hogy továbbra is tartsa nyomás alatt a magyar kormányt, hogy a magyar jogrendszer ismét megfeleljen az ország nemzetközi kötelezettségeinek. Amennyiben ez nem teljesül, függesszék fel Magyarország uniós szavazati jogát. Kumin Ferenc, a nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős helyettes államtitkár vitára alkalmatlannak nevezte a Human Rights Watch jelentését, ami szerinte nem tárgyilagos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!