2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Külföld

Trócsányi László nagyon hosszú és nagy tapsot kapott

Zárt ülésen hallgatta meg az Európai Néppárt frakciója a biztosjelöltjeit, köztük Trócsányi Lászlót. A strasbourgi ülésen részt vett Ursula von der Leyen megválasztott európai bizottsági elnök is.

  • Trócsányi László nagyon hosszú és nagy tapsot kapott

 

A párt frakcióvezetője szerint Trócsányi Lászlónak igazságos elbánásban kell részesülnie az EPP-n belül, akkor is, ha a Fidesz felfüggesztette párton belüli tagságát. Manfred Weber hozzátette: a Fidesz biztosan delegál politikust a brüsszeli testületbe. Orbán Viktor miniszterelnök pártjának ehhez az EP-választási siker miatt is joga van.

„Nem a Fidesz tagja. Tíz évig volt a Velencei Bizottság tagja, anélkül, hogy bármilyen panasz felmerült volna a személyével kapcsolatban. Ugyanakkor egészen egyértelmű, hogy ül majd olyan politikus az Európai Bizottságban, akit a Fidesz delegál. Ez elkerülhetetlen, ha úgy tetszik, Orbán Viktornak joga van hozzá. A néppárti frakció is igazságos módon fogja elbírálni Trócsányi László jelöltségét”

– mondta Weber Strasbourgban.

Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő a Hír TV tudósítójának pedig kedden azt emelte ki, hogy Trócsányi László megítélése pozitív, kifejezetten szalonképes politikusnak tartják Brüsszelben.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európa szellemi megszállása zajlik

Európa szellemi megszállása zajlik

Miért kellene elfogadnunk, hogy vallási jelképet és politikai üzenetet nem lehet a focipályákon viselni, ám a „szivárványzászló” ott lehet?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!