2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Tolvajtempó a valóságban: így lopják ki a katalizátort 60 másodperc alatt

Még egy percre sem volt szüksége annak a két tolvajnak, akik egy pick-up alól lopták ki a katalizátort kora reggel egy kamera alatt.

  • Tolvajtempó a valóságban: így lopják ki a katalizátort 60 másodperc alatt

Nem feltétlenül kell ellopni az autót ahhoz, hogy jelentős kárt okozzanak a tolvajok. Európában és a tengerentúlon is problémát jelent, hogy az egyik legértékesebb alkatrészt, a nemesfémeket tartalmazó katalizátort egyszerűen kilopják az autók alól. Mutattuk már, hogyan csinálják ezt az angliai utcán:

Most egy újabb felvétel mutatja meg: még 60 másodpercre sincs szüksége a két gyakorlott tolvajnak, hogy megszabadítsák a Fordot a katalizátorától.

Az Egyesült Államokban a behemót SUV-kat és pick-upokat részesítik előnyben, mert még csak meg sem kell emelni az autót, hogy kivágják alóla a használtan is elképesztően értékes alkatrészt. Még az sem rettentette el őket, hogy a házra szerelt kamerával kiváló minőségű felvétel készült róluk és az autójukról.

Az eredeti Twitter posztot IDE kattintva nézheti meg. 

Player.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!