2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Külföld

Tolvajtempó a valóságban: így lopják ki a katalizátort 60 másodperc alatt

Még egy percre sem volt szüksége annak a két tolvajnak, akik egy pick-up alól lopták ki a katalizátort kora reggel egy kamera alatt.

Nem feltétlenül kell ellopni az autót ahhoz, hogy jelentős kárt okozzanak a tolvajok. Európában és a tengerentúlon is problémát jelent, hogy az egyik legértékesebb alkatrészt, a nemesfémeket tartalmazó katalizátort egyszerűen kilopják az autók alól. Mutattuk már, hogyan csinálják ezt az angliai utcán:

Most egy újabb felvétel mutatja meg: még 60 másodpercre sincs szüksége a két gyakorlott tolvajnak, hogy megszabadítsák a Fordot a katalizátorától.

Az Egyesült Államokban a behemót SUV-kat és pick-upokat részesítik előnyben, mert még csak meg sem kell emelni az autót, hogy kivágják alóla a használtan is elképesztően értékes alkatrészt. Még az sem rettentette el őket, hogy a házra szerelt kamerával kiváló minőségű felvétel készült róluk és az autójukról.

Az eredeti Twitter posztot IDE kattintva nézheti meg. 

Player.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Egy év alatt nem történt előrelépés az uniós migrációs terv megvalósításában

Az Európai Bizottság alelnöke szerint nincs szükség stratégiára. 2021. szeptember 23.

Szijjártó: A Közel-Kelet és Közép-Európa biztonsága szorosan összefügg

A tárcavezető hangsúlyozta: folytatni kell a kapcsolatok normalizálását Izrael és az arab országok között. 2021. szeptember 23.

A gyermekvédelmi törvényt kritizálta a korábban letartóztatott amerikai riporter

A riporter most a magyar külügyminiszterrel készített interjút, amiben hevesen bírálta a gyermekvédelmi törvényt. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!