2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Külföld

Több ukrán katonát hazaárulással vádolnak

Eközben a kijevi városvezetés felmondta az orosz nagykövetség földbérleti szerződését - jelentette be a város polgármestere. Vitalij Klicsko Telegram-oldalán szólította fel az ukrán kormányzatot, hogy kobozza el a diplomáciai képviselet épületét.

  • Több ukrán katonát hazaárulással vádolnak

Több ukrán katonát hazaárulással vádolnak, akik egy jóvá nem hagyott küldetésre indultak, és eközben olyan információkat fedtek fel, amelyek alapján Oroszország csapást tudott mérni egy légitámaszpontra – közölte az Ukrán Biztonsági Szolgálat.

A "vihar brigád" tökéletesíti tüzelési képességeit Harkivban.

Az orosz hadsereg nagy csapást mért az ukrán fegyveres erőkre Bahmutnál - jelentette be az orosz védelmi minisztérium szóvivője. Igor Konashenkov szerint az ukrán fegyveres erők az elmúlt napokban 625 főt vesztettek.

Előre be nem jelentett látogatásra érkezett Kijevbe a NATO főtitkára. Jens Stoltenberg a háború kirobbanása óta először utazott az ukrán fővárosba.

 

Kína a nemzetközi viták békés úton való rendezését szorgalmazza - mondta a kínai külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!