2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Külföld

Több halálos áldozata is van az Izrael általi kórházlerohanásnak a Hamász szerint + videó

Több száz Hamász-tagot tartóztatott le az izraeli hadsereg a Nasszer-kórházban. Az intézményt pénteken ostromolták meg. A terrorista szervezet közlése szerint öt civil is életét vesztette az akcióban. A harcok folytatódnak Hán Júnisz többi területén is. A zsidó állam csapatai több épületet is elfoglaltak, ahol fegyverkészleteket foglaltak le

  • Több halálos áldozata is van az Izrael általi kórházlerohanásnak a Hamász szerint + videó

Pánikba esett embereket mentő orvosok, füst és hangzavar. A képsorok abban a kórházban készültek ahova izraeli csapatok törtek be a hétvégén.

Joe Biden amerikai elnök eközben megbeszéléseket folytatott az izraeli miniszterelnökkel a gázai tűzszünetről. Az egyeztetésen terítékre került Rafah ügye is. Az USA első embere kellő körültekintést kért a zsidó állam vezetőjétől, azt kérve hogy alakítsanak ki védelmi tervet a civilek megóvása érdekében.

Washington ugyan tűzszünetet szorgalmaz Gázában, ennek ellenére újabb fegyvereket küldhet a térségbe. A Biden-kormányzat bombákat és egyéb fegyvereket akar adni Izraelnek. A fegyvercsomag értéke több tíz millió dollárra becsülhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!