2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

Több ezer gyerek lehet az áldozatok között

Több ezer gyerek hallhatott meg a törökországi és szíriai földrengésben-közölte az UNICEF. A kritikus 72 óra lejárt. A kutatócsapatok azonban még ma is találtak túlélőket, de a téli hideg nehezíti a munkálatokat.

  • Több ezer gyerek lehet az áldozatok között

Egy 2 éves kisfiút 79 óra után sikerült kimenteni az összeomlott ház romjai alól.

A mentőcsapatok fáradhatatlanul kutatnak, Mindazonáltal egyre fogy az idő: több mint három nappal a természeti katasztrófát követően egyre kevesebb a remény túlélőket találni, mivel nagyjából ennyi ideig bírják emberek víz nélkül.

A hőmérséklet ráadásul fagypont közeli. 

A katasztrófában több mint 75 ezren sérültek meg. A romok alatt azonban még mindig több ezren lehetnek.

De vannak csodák is. A Csoda nevet kapta az a csecsemő, akinek a története bejárta az világot. A kislánynak a romok alatt adott életet édesanyja ki viszont nem élte túl a katasztrófát.

A sajtóban megjelentek olyan hírek, hogy több ezren örökbe fogadnák a lányt, amint kiengedik a kórházból.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!