2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Több ezer ember előtt tartott misét Ferenc pápa Athénban

Több ezer katolikus hívő előtt celebrálta vasárnapi miséjét Ferenc pápa Athéntban egy koncertteremben.

  • Több ezer ember előtt tartott misét Ferenc pápa Athénban

A szentatya a szertartáson arról beszélt, hogy tisztelni kell a szegényeket és a nehéz helyzetben lévőket. Kiemelte, hogy a megváltás nem Jeruzsálemben, Athénban vagy Rómában kezdődött hanem a sivatagban. A misére érkezőket a hatóságok szigorúan ellenőrizték, mindenkitől oltási igazolványt kértek. A helyszínt rendőrök százai védték. Ferenc pápa szombaton érkezett Athénba, ahol legutóbb húsz éve járt katolikus egyházfő. Fogadta a görög államfő, találkozott görög-katolikus egyházi vezetőkkel és ellátogatott a lesz-boszi migránstáborba is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!