2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Elveszett illúziók 11:00

Külföld

Több ezer ember előtt tartott misét Ferenc pápa Athénban

Több ezer katolikus hívő előtt celebrálta vasárnapi miséjét Ferenc pápa Athéntban egy koncertteremben.

  • Több ezer ember előtt tartott misét Ferenc pápa Athénban

A szentatya a szertartáson arról beszélt, hogy tisztelni kell a szegényeket és a nehéz helyzetben lévőket. Kiemelte, hogy a megváltás nem Jeruzsálemben, Athénban vagy Rómában kezdődött hanem a sivatagban. A misére érkezőket a hatóságok szigorúan ellenőrizték, mindenkitől oltási igazolványt kértek. A helyszínt rendőrök százai védték. Ferenc pápa szombaton érkezett Athénba, ahol legutóbb húsz éve járt katolikus egyházfő. Fogadta a görög államfő, találkozott görög-katolikus egyházi vezetőkkel és ellátogatott a lesz-boszi migránstáborba is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gazdag Dániel fontos góllal kezdte az idényt

Gazdag Dániel fontos góllal kezdte az idényt

Gazdag Dániel 93. percben szerzett góljával mentett pontot a Philadelphia Union a vendég Chicago Fire ellen szombaton az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) idei szezonjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!