2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Hosszabbítás 22:50

Külföld

Sztrájkot hirdetett a belga rendőrség

Sztrájkot hirdetett a belga rendőrség, miután a vasárnapi, a rasszizmus és a rendőri túlkapások ellen szervezett tüntetés során 28 rendőr megsérült. A 10 ezres demonstrációt követően zavargások robbantak ki Brüsszel központjában: a randalírozó fiatalok köveket, sörösüvegeket dobáltak a rendőrökre, rendőrautókat rongáltak meg, üzleteket fosztottak ki és gyújtogattak. Brüsszelből Zöldhegyi Katalin tudósította a Hír TV nézőit.

A Hír Tv tudósítója elmondta, hogy a sztrájkkal a rendőrök és a rendőrszakszervezet azt akarja jelezni, hogy eljutottak a tűrőképességük határára, és zéró toleranciát hirdettek a rendőröket érő atrocitásokkal szemben.

Zöldhegyi Katalin emlékeztetett arra, hogy azt a Hír TV stábja is látta, hogy vasárnap este a zavargások helyszínén fiatalok csoportokban köveket gyűjtöttek, és úgy mentek a megmozdulások helyszíneire. Az utcákon rendőrökre támadtak, rendőrautókat rongáltak meg, illetve fosztogattak, gyújtogattak - hangzott el.

A rendőrök azzal is vádolják a vezetésüket, hogy rossz volt az irányítás a vasárnapi megmozdulásokon. Nem kaptak egyértelmű utasításokat, magukra hagyták őket. De rossz volt a kockázatelemzés is, ezért sebesült meg 28 rendőr. Kijelentették, a vasárnapi tüntetéseken történtek az utolsó cseppek voltak a pohárban - derült ki a tudósításból.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

A négyezer előrejelző rengésnek köszönhetik életüket a vulkán közelében élők

Kitört vasárnap délután a Cumbre Vieja tűzhányó a Kanári-szigetek La Palma szigetén. Spanyolországi tudósítónk, Tóth Brigitta összefoglalója. 2021. szeptember 20.

Szijjártó: A liberális mainstream véleménydiktatúrát épít ki

Véleménydiktatúrát épít a liberális mainstream - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban, ahol a Konzervatív Konferencián vett részt. 2021. szeptember 20.

Kitört a vulkán La Palma szigetén

Kitört egy tűzhányó a Kanári-szigetek La Palma szigetén, több mint ötezer embert kellett kimenekíteni. 2021. szeptember 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!