2020. február 23.,
vasárnap, Alfréd napja

Soros György elszólta magát

Hír TV

2019. április 23., kedd 16:25

Soros György freudi elszólással beismerte, hogy a Helsinki Bizottság valójában migrációs ügynökség. A milliárdos kapta meg idén a Don Ridenhour Bátorság Díjat. A kitüntetés átadóján az alapítványa által támogatott, menekülteket segítő civil szervezetet véletlenül „Menekült Bizottságnak” nevezte.

A Bátorság Díjat azoknak ítélik oda, akik életüket a közjónak és a társadalmi igazságosságnak szentelték, Soros ezt a nyílt társadalom, az emberi jogok, és a transzparencia támogatásáért kapta meg.

A tőzsdespekuláns egyébként nem fukarkodott a díj mellé járó potom 10 ezer dollárral: az utolsó centig továbbadta azt a Hungarian Spectrum nevű kitartott blogjának, amelyet Balogh S. Éva, 56-os menekült, a Yale Egyetem nyugalmazott történelemprofesszora futtat. Balogh S. a Népszavát balról támadó egykori gyurcsányista heccportál, a Galamus.hu állandó szerzője volt, annak megszűnése után alapította meg a saját blogját, amelyen a magyar kormány intézkedéseiről szóló híreket totálisan kiforgatva és félremagyarázva tálalja a külföldi érdeklődő közönségnek.

A teljes Soros-beszéd itt nézhető meg.

Hír TV - PestiSrácok