2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 18:50

Külföld

Romániának sikerült, és nekünk?

Meg lehetett volna akadályozni a Magyarország elleni monitoringeljárás megindítására vonatkozó indítvány elfogadását a Fidesz szerint.

Braun Márton, az Európa Tanács parlamenti ülésén részt vevő magyar delegáció vezetője a Magyar Nemzetnek azt mondta: Romániában az ellenzék és a kormánypártok közös kiállásának köszönhetően Strasbourg végül nem vonta megfigyelés alá az országot. A magyar delegáció vezetője szerint ha júniusban a parlamenti közgyűlés úgy dönt, hogy megfigyelés alá vonják az országot, akkor elhúzódó eljárásra lehet számítani. A testületbe delegált szocialista képviselők a Magyar Nemzetnek azt mondták: nem előre megírt politikai forgatókönyvről van szó, a bizottság jelentése megalapozott volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Vezetéssegítő rendszerek

ABS, ESP, ASR... A mai modern járművek tele vannak vezetéssegítő rendszerekkel. De hogy pontosan mit jelentenek a rövidítések, annak Szabó János, a Start Stop mobilitási magazin riportere járt utána.

Radar: Igazit vagy műfenyőt?

A karácsony közeledtével vissza-visszatérő kérdés, hogy műfenyőt vagy élőfenyőt válasszunk-e. A Radarban erre kerestük a választ.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!