2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Külföld

Öt tűzoltó vesztette életét egy raktártűzben

Öt tűzoltó életét vesztette, tizennégy pedig megsebesült egy raktártűzben Kína északkeleti részén.

A tűz péntek délben keletkezett egy kerámiakészítményeket árusító piac raktárában, egy lakóház második emeletén. A tízemeletes épület alsó három szintjén raktárak, a felettük lévő emeleteken lakások vannak. A raktárszint leégett, majd leomlott, a romok pedig maguk alá temették az első emeleten dolgozó tűzoltókat. A lángok megfékezése még szombaton is tartott, a környező házak lakóit kitelepítették.

Kínai tűzoltók tisztelegnek a tragédiában elhunyt társaik előtt.
Kínai tűzoltók tisztelegnek a tragédiában elhunyt társaik előtt
Fotó: AFP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!