2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Olimpiai álom Erdélyben 11:00

Külföld

Összecsapásokba torkollhatnak a menetelések

A Muszlim Testvériség szerint a rendőrök 213 embert öltek meg a Harag napján Egyiptomban, ebből több mint százat a fővárosban. Ezzel szemben az egyiptomi egészségügyi minisztérium szerint pénteken 27 ember halt meg.

A hadsereg Kairóban számos utcát és körzetet elzárt a külvilágtól. Elsősorban azokat a városrészeket vették körbe, ahol a tüntetések áldozatait temették. Így akarták megakadályozni, hogy a temetések rendszerellenes tüntetésekké váljanak. Kairóban és Szuezben az éjszaka is voltak összecsapások. A Muszlim Testvériség mára meneteléseket tervez, amelyek újabb összecsapásokba torkolhatnak.

Mint arról már pénteken beszámoltunk, egy koporsót adott kézről kézre a tömeg Kairóban – az egyiptomi Muszlim Testvériség vezetőjének lányát szerdán lőtték le, feltehetően a biztonsági erők. Temetésére több ezren gyűltek össze.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!