2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Külföld

Őrizetbe vettek egy feltételezett sorozatgyilkost Németországban

Őrizetbe vette a német rendőrség azt a feltételezett sorozatgyilkost, akit nyugdíjasok meggyilkolásával gyanúsítanak a baden-württembergi hatóságok - közölte egy, az ügyre rálátó forrás szerdán.

  • Őrizetbe vettek egy feltételezett sorozatgyilkost Németországban

A rendőrség és az ügyészség későbbi időpontban ígért sajtótájékoztatót az üggyel kapcsolatban.

A múlt héten egy 89 éves asszonyt találtak holtan a lakásában, 8 kilométerre Schwäbisch Halltól, Michelbach an der Bilzben, ami azonnal felkeltette a nyomozóhatóságok figyelmét, miután ez már a második, nyugdíjas ellen elkövetett bűncselekmény volt a körzetben pár héten belül. A hatóságok ezért újbóli nyomozást rendeltek el annak a 77 éves schwäbisch hall-i meggyilkolt asszonynak az ügyében is, akinek a holttestére tavaly decemberben bukkantak a hatóságok.

A rendőrség elképzelhetőnek tartja azt is, hogy ugyanez az elkövető ölhette meg 2020-ban azt a 94 éves asszonyt Schwäbisch Hallban, aki mindeddig tisztázatlan körülmények között vesztette életét. A rendőrség most úgy gondolja, hogy gyilkosság történt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!