2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Sajtóklub 14:00

Külföld

Origo: A merénylő korábban tüntetett a szlovák kormányfő ellen videó

Robert Fico radikális baloldali merénylője Ukrajna mellett tüntetett és gyűlölte a szlovák miniszterelnök békepárti politikáját - számolt be róla az Origo.

  • Origo: A merénylő korábban tüntetett a szlovák kormányfő ellen videó

A lap azt írja: Juraj Cintula követte a szlovák miniszterelnök nyilvános eseményeit, és egy áprilisi kihelyezett kormányüléskor is tüntetett a miniszterelnök ellen. Az Origo arra is felhívta a figyelmet, akkor a merénylő többek között azt kiabálta: „Éljen Ukrajna!” Egy szlovák TV csatorna szerint a 71 éves merénylő őrizetbe vétele után azt mondta: büszke arra, amit tett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!