2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Külföld

Orbán: A jogok őrzője vagyok a homoszexuálisok esetében is, de ez a törvény nem erről szól

Térdre akarja kényszeríteni Magyarországot a holland miniszterelnök a gyermekvédelmi törvény miatt. Bár más balliberális politikusokhoz hasonlóan Mark Rütte sincs tisztában a jogszabállyal, ennek ellenére ő is támadást indított hazánk ellen. A belga kormányfő eközben a pénzcsapok elzárásával fenyegetőzött, míg az Európai Parlament elnöke arra buzdította Brüsszelt, hogy büntessék meg Magyarországot.

Deutsch Tamás: A holland kormányfő kirohanása nem meglepő

Térdre kell kényszeríteni Magyarországot és el kell érni hogy távozzon az unióból-ezt mondta a holland miniszterelnök. Mark Rutte megnyilvánulása elfogadhatatlan hangsúlyozta a Fidesz EP-képviselője. Deutsch Tamás a HírTV-nek elmondta: a holland kormányfő kirohanása nem meglepő ugyanis legfontosabb szövetségese Karácsony Gergelynek és a Momentumnak.

Orbán Viktor visszaszólt a holland kormányfőnek

KAPCSOLÓDÓ: 

A holland kormányfő megint durva hangnemben támadta Orbán Viktort

A Politico cenzúrázta Varga Judit cikkét

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Sok a fertőzött, a Johnson-kormány mégsem tervez korlátozásokat

Egy nap alatt 50 ezer új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Nagy-Britanniában. 2021. október 19.

Romániában négy percenként hal meg egy beteg koronavírusban

Továbbra is súlyos a járványhelyzet Romániában. 2021. október 19.

Mateusz Morawiecki: Lengyelország az Európai Unió része és az is marad

Nem engedhető meg, hogy az uniós intézmények ráerőltessék döntéseiket másokra jogi alap nélkül - elentette ki a lengyel miniszterelnök. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Öten meghaltak egy balesetben

A tragédia az M1-esen, az autópálya Győr felé vezető oldalán történt Bábolnánál. A részletekről Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője számoltbe.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!