2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Olaszország támogatja, hogy Magyarország kiáll a nők jogai mellett

Olasz politikusok is üdvözlik a magyar kormány kezdeményezését, miszerint módosítanék a társadalombiztosítási és nyugdíjtörvényt azért, hogy a biológiai nők tudjanak korkedvezménnyel nyugdíjba menni. Szerintük ezzel lehet megőrizni a nők identitását és méltóságát úgy, hogy közben senkit nem diszkriminálnak.

  • Olaszország támogatja, hogy Magyarország kiáll a nők jogai mellett

„Bárcsak nekünk is lenne Novák Katalinunk és Orbán Viktorunk! A generdpolitikában Magyarországnak van igaza, aki szerintem a fény a keresztény Európában” - jelentette ki a családvédő alapítvány elnöke, aki elmondta: Rómában is fontosnak tartják, hogy a magyar kormány védelmébe veszi a nőket.

A törvénymódosítás, hogy transznők ne vehessék igénybe a nőknek kitalált korkedvezményes nyugdíjt, a feministákat és a leszbikusokat is védi

- tette hozzá Tonyi Brandi, hiszen, ha a férfinak születettek is élhetnének a nők minden jogával, akkor azzal épp a nők méltósága veszne el.

Az Olasz Testvérek szenátora már úgy fogalmazott: figyelni kell arra, hogy senkit ne érjen diszkrimináció amiatt, hogy nemet változtat. De hozzátette, hogy nem is lehet jogot alkotni egy nem létező helyzetre azért, hogy eltorzítsák a valóságot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Pénzbüntetést kapott egy orvos, aki valótlan igazolást állított ki

Pénzbüntetést kapott egy orvos, aki valótlan igazolást állított ki

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség vádirata alapján a bíróság - nem jogerősen - súlyos pénzbüntetést szabott ki egy orvossal szemben, aki valós vizsgálat nélkül igazolta, hogy egy "beteg" nem szállhat repülőgépre - közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.
Itt az EB magyar slágere? + videó

Itt az EB magyar slágere? + videó

A Full of Stars Project szerdán publikálta legújabb, Ez a szív című dalukat, amelyben ezúttal Szoboszlai Dominik mellett Hajdú B. István sportkommentátort rappeltetik meg a mesterséges intelligencia segítségével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Két magyar származású tagja is lehet az új holland kormánynak

Két magyar származású tagja is lehet az új holland kormánynak

Hosszas huzavonát követően a holland parlamenti választásokon győztes Szabadságpárt (PVV) május közepén megállapodott a koalíciós kormány létrehozásáról három jobbközép párttal, a Szabad Demokrata Néppárttal (VVD), az Új Társadalmi Szerződés (NSC) pártjával illetve a Gazdák és Polgárok Mozgalmával (BBB).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!