2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Nézők nélkül kezdődhet az olimpia

A koronavírus-járvány miatt rendkívüli állapotot hirdet a japán kormány negyven napra Tokióban, ez pedig érinti az olimpiát is. A japán fővárosban emelkedik a fertőzöttek száma, terjed az indiai eredetű delta vírusmutáció. Tokióban szerdán 920 beteget regisztráltak. Az olimpia szervezői nem zárják ki, hogy még a helyi lakosokat sem engedik be a sporteseményekre. A tokiói városvezetés, a Japán és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság illetékesei a nap folyamán döntik el, hogy hány nézőt engednek a lelátókra.

  • Nézők nélkül kezdődhet az olimpia

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!