2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Külföld

Nem lesz monitoringeljárás?

Nem fogja megindítani Magyarországgal szemben a monitoringeljárást az Európa Tanács közgyűlése – állítja a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára. Németh Zsolt azzal érvelt, hogy a jelentés politikailag elfogult.

A politikus egyben hozzátette: a magyar kormány meg fogja védeni az igazát, ha olyan támadások érik, mint legutóbb a német szociáldemokrata kancellárjelölt részéről, aki szerint meg kell fontolni Magyarország kizárását az Európai Unióból. Szerinte egy ilyen kijelentés a német választási kampány része, ahogy az is, hogy Orbán Viktor válaszát is bírálják a német kormánytagok. „Amikor Magyarország az alapvető emberi jogokból és szabadságjogokból kap kioktatást olyan helyekről, ahonnan egyébként meglehetősen furcsa, hogy ilyen kifogások érkezzenek – mondjuk Tavares úrnak a politikai háttere, amely egy szélsőbaloldali politikai háttér –, akkor azt gondolom, hogy egyáltalán nem lehet kifogásolni, ha mi is határozottan megfogalmazzuk a véleményünket” – közölte az államtitkár.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Vezetéssegítő rendszerek

ABS, ESP, ASR... A mai modern járművek tele vannak vezetéssegítő rendszerekkel. De hogy pontosan mit jelentenek a rövidítések, annak Szabó János, a Start Stop mobilitási magazin riportere járt utána.

Radar: Igazit vagy műfenyőt?

A karácsony közeledtével vissza-visszatérő kérdés, hogy műfenyőt vagy élőfenyőt válasszunk-e. A Radarban erre kerestük a választ.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!