2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 07:30

Külföld

Molotov-koktél és felgyújtott autók szilveszterkor

Belgiumban és Franciaországban autókat gyújtottak fel szilveszter éjszaka a randalírozók, máshol pedig Molotov-koktéllal felszerelkezett fiatalokat tartóztatott fel a rendőrség – írja a V4NA Hírügynökség.

  • Molotov-koktél és felgyújtott autók szilveszterkor

Négy autót gyújtottak fel Brüsszelben ismeretlenek szilveszter éjszaka. Anderlecht kerületében három autó kapott lángra, az egyik az Aumale metróállomás közelében, egy kocsi pedig Forest kerületében égett ki.

A gyújtogatások miatt senkit sem vettek őrizetbe, Brüsszel Schaerbeek kerületében azonban a rendőrök elfogtak egy csapat fiatalt, akik Molotov-koktéllal felszerelkezve járták az utcákat. Itt egy kerékpár tárolót is felgyújtottak, a tüzet azonban sikerült hamar eloltani, a lángok nem terjedtek át más épületekre.

Franciaországban is autók felgyújtásával „ünnepeltek” randalírozók, több városból is jelentettek eseteket.

Strasbourgban több helyen is gyújtogattak, már kora estétől kezdve.

A rendőrség fokozottan készült az éjszakai rendbontásra, helikopterrel is járőröztek.

Az este hattól érvényes kijárási tilalom ellenére Mulhouseban is randalíroztak fiatalok az utcán éjjel. Tűzijátékoztak, petárdáztak és itt is felgyújtottak több autót is.

Nizzában több személyt letartóztattak, miután az utcán gyújtogattak.

A randalírozók több helyen megtámadták, tűzijátékkal lőtték a kiérkező rendőröket, volt, ahol húszan támadtak az egyenruhásokra.

 

V4NA Hírügynökség alapján Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!