2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Külföld

Migráns maffiabanda tartja rettegésben Lyon külvárosát

Migráns maffiabandák tartják rettegésben Lyon külvárosának lakóit. Hét autó és egy busz is teljesen kiégett, miután egy bűnözőcsoport felgyújtotta a parkoló járműveket.

  • Migráns maffiabanda tartja rettegésben Lyon külvárosát

A végállomáson pihenő-idejét töltő buszsofőr megpróbált ugyan elindulni a járművel, de a kannákat cipelő, csuklyás férfiak a busz elé álltak, őt elzavarták, majd benzinnel locsolták le és felgyújtották a buszt. Még a biztonsági kamerákat is tönkretették, hogy azok se tudjanak felvételeket készíteni. A kerület konzervatív polgármestere egyébként rendszeresen kap életveszélyes fenyegetéseket, mert felvette a harcot a drogbandákkal. A polgármester a belügyminisztérium segítségét kérte a helyi rendőrség megerősítéséhez és a rend helyreállításához.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!