2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Megmenekült Görögország

A nemzetközi hitelezők megmentették Görögországot.

Az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap képviselői megállapodtak abban, hogy a mediterrán államnak az eredetileg elhatározott 120 százalék helyett elég lesz a bruttó hazai össztermék 124 százalékára csökkentenie államadósságát 2020-ra.

A megegyezés szerint Görögország további pénzügyi támogatást kaphat a nemzetközi szervezetektől. A nemzetközi hitel következő részletét, 44 milliárd eurót Athén a következő 2 hónapban kapja meg. Az unió és az IMF korábban összesen 240 milliárd eurós hitelt ígért Görögországban, ebből 150 milliárdot már megkaptak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!