2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Már nem keresik a tűzhányónál eltűnteket az új-zélandi Fehér-szigetnél

Befejezték a kutatást a két eltűnt után az új-zélandi Fehér-szigetnél, ahol két hete tört ki egy tűzhányó. A mentőcsapatok szerint a helyi idegenvezető és az ausztrál tinédzser földi maradványát a tenger feltehetően kisodorta a nyílt vízre. A katasztrófában 17-en vesztették életüket, 9 sérült állapota továbbra is válságos, ezért félő, hogy emelkedik az áldozatok száma. Az új zélandi kormányfő közölte: a hatóságok vizsgálatot és nyomozást rendeltek el a szerencsétlenség kapcsán. A vulkán kitörésének pillanatában több turista tartózkodott a vulkánnál. A nyaralók Ausztráliából, az Egyesült Államokból, Kínából, Malajziából és Nagy-Britanniából érkeztek.

  • Már nem keresik a tűzhányónál eltűnteket az új-zélandi Fehér-szigetnél

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rezsitámogatás - a legnagyobb összeget Pécs kapta

Rezsitámogatás - a legnagyobb összeget Pécs kapta

Január elején jelent meg az a kormányrendelet, mely a tízezer fő feletti települések rezsi támogatásáról szól. Azóta pécsi kollégánk több érintett város polgármesterét, lakóit szólaltatta meg. Kapcsoltunk Baranya vármegye székhelyére Szilágyi Jenőhöz.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Életeket követelt az ítéletidő Új-Zélandon

Életeket követelt az ítéletidő Új-Zélandon

Legalább hárman meghaltak egy embert pedig keresnek az Új-Zélandra lezúduló heves esőzések okozta áradások miatt. Aucklandben és a város környékén rendkívüli állapotot hirdettek a szélsőséges időjárás miatt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!