2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Lövöldözés volt egy svéd játszótéren

Gyermekekre lőtt egy svéd játszótéren egy ámokfutó Stockholmtól délre. A támadás vasárnap este történt, két általános iskolás gyermeket kórházba szállítottak. A rendőrség szerint az incidens egy bandaháború újabb epizódja, az üggyel kapcsolatban 9 embert őrizetbe vettek. A magyar külügyminisztérium államtitkára facebookon közzétett bejegyzésében teljes felépülést kívánt a gyermekeknek. Menczer Tamás közölte: mások mellett a svéd miniszterelnök is támadta Magyarország ellen a gyermekvédelmi törvény miatt, míg Svédországban az életveszélyes fegyveres támadástól sem tudják megvédeni a gyermekeket. A politikus hangsúlyozta: a magyar kormány számára a gyermekek védelme az első.

  • Lövöldözés volt egy svéd játszótéren

Hír Tv

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyarországnak ismét igaza lett

Magyarországnak ismét igaza lett

A tudományos állásfoglalás szerint 2050-ig a klímasemlegesség nem érhető el atomenergia nélkül. Magyarország régóta atomenergia-párti, amely miatt számos kritika érte. Most úgy tűnik, a dubaji klímacsúcson fordulat történt a nemzetközi közösség álláspontjában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!