2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Külföld

Lövöldözés volt egy svéd játszótéren

Gyermekekre lőtt egy svéd játszótéren egy ámokfutó Stockholmtól délre. A támadás vasárnap este történt, két általános iskolás gyermeket kórházba szállítottak. A rendőrség szerint az incidens egy bandaháború újabb epizódja, az üggyel kapcsolatban 9 embert őrizetbe vettek. A magyar külügyminisztérium államtitkára facebookon közzétett bejegyzésében teljes felépülést kívánt a gyermekeknek. Menczer Tamás közölte: mások mellett a svéd miniszterelnök is támadta Magyarország ellen a gyermekvédelmi törvény miatt, míg Svédországban az életveszélyes fegyveres támadástól sem tudják megvédeni a gyermekeket. A politikus hangsúlyozta: a magyar kormány számára a gyermekek védelme az első.

Hír Tv

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!