2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Külföld

Lövöldözés volt egy svéd játszótéren

Gyermekekre lőtt egy svéd játszótéren egy ámokfutó Stockholmtól délre. A támadás vasárnap este történt, két általános iskolás gyermeket kórházba szállítottak. A rendőrség szerint az incidens egy bandaháború újabb epizódja, az üggyel kapcsolatban 9 embert őrizetbe vettek. A magyar külügyminisztérium államtitkára facebookon közzétett bejegyzésében teljes felépülést kívánt a gyermekeknek. Menczer Tamás közölte: mások mellett a svéd miniszterelnök is támadta Magyarország ellen a gyermekvédelmi törvény miatt, míg Svédországban az életveszélyes fegyveres támadástól sem tudják megvédeni a gyermekeket. A politikus hangsúlyozta: a magyar kormány számára a gyermekek védelme az első.

Hír Tv

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!