2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Külföld

Lengyelország és Németország segít Szlovákiának a kórházi ellátásban

  • Lengyelország és Németország segít Szlovákiának a kórházi ellátásban

Megérkeztek Lengyelországba és Németországba az első súlyos állapotban lévő koronavírusos szlovák betegek. A két állam azért ajánlotta fel segítségét Szlovákiának, hogy tehermentesítsék az ország kórházait. Pozsony tájékoztatása szerint Berlin és Varsó is tíz-tíz kórházi férőhelyet ajánlott fel.

Szlovákiában az elmúlt két hétben 100 ezer lakosból 24-en halnak meg koronavírus-fertőzés következtében. Ez a legrosszabb halálozási ráta a világon. A szlovák egészségügyi intézmények túlterheltek, a kórházba kerülő betegeknek pedig több, mint 30 százaléka életét veszti.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!